Tügva'dan gençlere umut aşılayan söyleşi

  • Tügva'dan gençlere umut aşılayan söyleşi 0

    TÜGVA, Erzurum'da gençlere yönelik düzenlediği "Zor Zamanlarda Umudu Korumak" programıyla gençlerle bir araya geldi. Bu etkinlik, TÜGVA Palandöken İlçe Temsilciliği tarafından organize edildi ve yoğun bir katılım sağlandı.

  • Tügva'dan gençlere umut aşılayan söyleşi 1

    Program, katılımcıların psikolojik dayanıklılığını artırmayı ve umut duygusunu korumayı hedefliyor. Etkinlik, TÜGVA Palandöken İlçe Temsilcisi Yusuf Halis’in açılış konuşmasıyla başladı. Halis, gençlerin katılımına teşekkür ederek etkinliğin verimli geçmesini diledi.

  • Tügva'dan gençlere umut aşılayan söyleşi 2

    Söyleşinin konuğu Uzman Klinik Psikolog Tuğçe Tuğcu, stres, kaygı ve motivasyon üzerine bilgiler sundu. Gençlere, günlük yaşamlarında uygulayabilecekleri temel psikolojik teknikleri anlattı. Katılımcılar, uzmanla birebir görüşme fırsatı bulup sorularını yöneltebildiler. TÜGVA Palandöken İlçe Temsilciliği, gençlere yönelik farkındalık programlarının devam edeceğini açıkladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.