Uluslararası dağ bisikleti şampiyonası Ergan'da start aldı
-
Erzincan'da düzenlenen Uluslararası Dağ Bisikleti Şampiyonası'nın 4. etap yarışı olan MTB Ergan Cup 2026, coşkulu bir başlangıç yaptı.
-
Ergan Dağı Sıra Dışı Sporlar Merkezi'nde gerçekleşen bu organizasyona, Türkiye'nin farklı illerinden ve yurt dışından toplam 56 takım ile 650 sporcu katılıyor. Yarışlar, zorlu parkurlarda sürücüler arasında kıyasıya bir rekabete sahne oluyor. İki gün sürecek olan şampiyona, sporseverler için heyecan dolu anlar sunacak.
-
Uluslararası standartlarda hazırlanan parkurlarda sporcular, teknik becerilerini ve dayanıklılıklarını sergileyerek en iyi dereceyi elde etmeye çalışacaklar. 4-5 Temmuz tarihlerinde devam edecek olan şampiyonada, dereceye giren sporculara ödülleri, yarışların ardından düzenlenecek törenle verilecek.








