Uşak'ta acı kaza: Cip çarpması sonucu yaşlı adam yaşamını yitirdi
-
Uşak'ta meydana gelen trafik kazasında, bir cipin çarpması sonucu ağır yaralanan 66 yaşındaki yaya, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
-
Edinilen bilgilere göre, İ.Ç. yönetimindeki 64 FL 808 plakalı cip, Bozkuş köyü yakınlarında seyir halindeyken yol kenarında yürümekte olan 66 yaşındaki Birol Ertuğrul'a çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan Ertuğrul'un durumu ağır olarak bildirilmişti.
-
Olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Birol Ertuğrul, burada yapılan tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, cip sürücüsü jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
-
-








