Vatandaşla buluşan başkanlar, sorunları dinledi

  • Vatandaşla buluşan başkanlar, sorunları dinledi 0

    AK Parti Genel Merkezi'nin düzenlediği 'Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor' programı, vatandaşlarla yöneticileri bir araya getiren yeni dönemi başlattı.

  • Vatandaşla buluşan başkanlar, sorunları dinledi 1

    Programın ilk durağı, Talas'ın gözde mekanlarından Türk Dünyası Millet Bahçesi oldu. Burada, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, vatandaşlarla bir araya gelerek görüş, öneri ve taleplerini dinleme fırsatı buldu. AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan ve diğer üst düzey yöneticilerin de katıldığı etkinlikte, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

  • Vatandaşla buluşan başkanlar, sorunları dinledi 2

    Talas Belediye Başkanı Yalçın, katılımcı belediyecilik geleneğine vurgu yaparak, vatandaşla sürekli iletişim halinde olmanın önemini belirtti. 'Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor' programının iki yılını geride bıraktığını ifade eden Yalçın, Talas Belediyesinde uygulanan birebir görüşme yöntemlerinin sürekli olarak sürdüğünü hatırlattı. Ayrıca, Türk Dünyası Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen etkinliklerle ilgili bilgi vererek, Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç'a teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç ise, programın amacının vatandaşları dinlemek olduğunu belirtti. 'Bugün burada konuşmaktan çok sizleri dinlemek için bulunuyoruz. Sorulan her soruya açık yüreklilikle cevap vereceğiz' dedi. Program sonunda vatandaşlar, gerçekleştirilen hizmetler için başkanlara teşekkürlerini iletti. İkinci buluşma ise, 10 Haziran Çarşamba günü Dedeoğlu Parkı'nda yapılacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.