Yapay zeka çağında kimya eğitimi konferansı Erzurum'da başarıyla tamamlandı

  • Yapay zeka çağında kimya eğitimi konferansı Erzurum'da başarıyla tamamlandı 0

    Dünyanın önde gelen kimya eğitimi organizasyonları arasında yer alan 28. Uluslararası Kimya Eğitimi Konferansı (ICCE 2026) ve 17. Avrupa Kimya Eğitimi Araştırmaları Konferansı (ECRICE 2026), Atatürk Üniversitesi'nin ev sahipliğinde bir araya gelerek başarılı bir şekilde tamamlandı.

  • Yapay zeka çağında kimya eğitimi konferansı Erzurum'da başarıyla tamamlandı 1

    Beş gün süren bu etkinlik, yalnızca bilimsel çıktılarla değil; aynı zamanda uluslararası iş birliklerini güçlendiren yapısı ve yapay zeka odaklı vizyonuyla da dikkat çekti. Yaklaşık 300 akademisyen, araştırmacı ve eğitimci, kimya eğitiminin geleceği hakkında fikir alışverişinde bulundu. Konferans, Erzurum’un tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıma fırsatı sunarken, katılımcılar için unutulmaz bir deneyim haline geldi.

  • Yapay zeka çağında kimya eğitimi konferansı Erzurum'da başarıyla tamamlandı 2

    2012 yılında Roma'da yapılan ortak organizasyonun ardından, 14 yıl aradan sonra ICCE ve ECRICE konferanslarının aynı platformda düzenlenmesi, Türkiye’nin uluslararası bilim diplomasisine önemli bir katkı sağladı. Konferans boyunca dijital dönüşüm, yapay zeka destekli öğrenme ortamları ve sürdürülebilir kimya eğitimi gibi konular ele alındı. Ayrıca, bilimsel programda alanında uzman isimler çeşitli sunumlar gerçekleştirdi ve katılımcılar, Atatürk Üniversitesi’nin araştırma altyapısını ve projelerini yakından tanıma fırsatı buldular.

  • Yapay zeka çağında kimya eğitimi konferansı Erzurum'da başarıyla tamamlandı 3

  • Yapay zeka çağında kimya eğitimi konferansı Erzurum'da başarıyla tamamlandı 4

  • Yapay zeka çağında kimya eğitimi konferansı Erzurum'da başarıyla tamamlandı 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.