Yaya geçidinde dehşet: Minibüs anneanne ve torununu biçti!

  • Yaya geçidinde dehşet: Minibüs anneanne ve torununu biçti! 0

    Eskişehir'de yürekleri ağızlara getiren bir kaza meydana geldi. Odunpazarı ilçesi Kırmızıtoprak Mahallesi Vali Ali Fuat Güven Caddesi'nde yaşanan olayda, bir minibüsün yaya geçidinde duramayarak ilerlemesi sonucu bir anneanne ve torunu yaralandı.

  • Yaya geçidinde dehşet: Minibüs anneanne ve torununu biçti! 1

    Edinilen bilgilere göre, anneanne ve torunu yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışırken, yayaları fark eden bir otomobil sürücüsü emniyet şeridi çekerek yol verdi. Ancak, arkadan gelen 26 AJ 750 plakalı minibüs sürücüsü, maalesef yaya geçidinde durmak yerine ilerlemeye devam etti ve iki yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle anneanne ve torunu yaralanırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine derhal polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

  • Yaya geçidinde dehşet: Minibüs anneanne ve torununu biçti! 2

    Olayın görgü tanıkları, kazanın dehşet verici anlarını anlattı. Bir görgü tanığı, anneannenin, küçük torununu çarpmanın etkisiyle refüje doğru iterek onu kurtarmaya çalıştığını belirtti. Bu fedakarlık, olayın vahametini daha da gözler önüne serdi. Hafif yaralanan anneanne ve torununa sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Polis ekipleri ise kazanın meydana geldiği cadde üzerinde güvenlik önlemleri alarak incelemelere başladı ve kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Yaya geçidinde dehşet: Minibüs anneanne ve torununu biçti! 3

  • Yaya geçidinde dehşet: Minibüs anneanne ve torununu biçti! 4

  • Yaya geçidinde dehşet: Minibüs anneanne ve torununu biçti! 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.