Yunusemre'de yaz okulları coşkuyla açıldı: 4 bin sporcu hedefleniyor
-
Yunusemre Belediyespor'un bu yıl 12 farklı branşta düzenlediği yaz spor okulları, yoğun bir katılımla Tevfik Lav Spor Tesisleri'nde kapılarını açtı. Minik sporcuların yaz tatilini aktif ve verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen bu önemli projede ilk etapta 1.300'ün üzerinde kayıt alındı. Dönem sonunda ise toplamda 4 bin sporcuya ulaşılması hedefleniyor.
-
Açılış törenine Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Bülent Kanik, TÜFAD Manisa Şube Başkanı Cemil Uğur ile sporcu ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Başkan Balaban, törende yaptığı konuşmada, sporun ve amatör branşların kendileri için taşıdığı önemi vurgulayarak, "Gençlerimizi sporla yetiştirmek, amatör spora ruh vermek temel felsefemizdir. Bu yıl 12 branşta yaz spor okulu açtık ve her geçen gün büyümeye devam ediyoruz." dedi. Balaban ayrıca, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.
-
Futbol, voleybol, yüzme, tenis, satranç, basketbol, okçuluk, cimnastik, badminton, taekwondo, güreş ve judo gibi geniş bir yelpazede eğitimlerin verileceği yaz spor okullarına kayıtlar www.manisayunusemrebldspor.com adresi üzerinden online olarak devam ediyor. Detaylı bilgi almak isteyenler ise 444 62 09 numaralı telefon hattından ulaşım sağlayabilirler. Tören, sporcu ve velilerle çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi ve eğitimler resmen başladı.
-








