Zonguldak Şoförler Odası'nda plaka basımında büyük yoğunluk

  • Zonguldak Şoförler Odası'nda plaka basımında büyük yoğunluk 0

    İçişleri Bakanlığı'nın Nisan ayına ertelenen app plaka ceza uygulaması, Zonguldak Şoförler Odası'nda yoğun bir çalışma dönemine neden oldu.

  • Zonguldak Şoförler Odası'nda plaka basımında büyük yoğunluk 1

    Oda Başkanı Tunay Keskin, yaptığı açıklamada, "Hafta başında başladığımız bin adet plaka basım çalışmamız, üç gün içinde gece gündüz çalışarak tamamlandı. Stoklarımız tükendi ve federasyonumuzda üretim yetişmeyince tüm Türkiye'de mağduriyet yaşandı. Özel girişimlerimiz sayesinde ek olarak bin plaka daha talep ettik ve bugün itibariyle elimize ulaştı. Çalışmalarımıza yeniden başladık," dedi.

  • Zonguldak Şoförler Odası'nda plaka basımında büyük yoğunluk 2

    Keskin, seçimler öncesinde şoför esnafına verdikleri sözlerden birini de yerine getirdiklerini belirterek, "Arkadaşlarımıza verdiğimiz sözlerden biri olan çekici sorununu çözdük. Göreve geldiğimiz günden bu yana günde 2-3 aracı ücretsiz olarak çekiyoruz. Bugüne kadar yaklaşık otuzun üzerinde araç çekerek hizmetlerimizi kesintisiz sürdürüyoruz," ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.