Zonguldak'ta chp'nin kongresinde yumruklu kavga
-
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanlığı’nın bugün yapılan 39. Olağan Genel Kurulu’nda kavga çıktı. Çıkan kavgada bir partili yumrukların hedefi oldu. Bu olay, kongre sürecinin gerildiğini gösterdi.
-
Erdoğan, mavi liste ile Turhan Oral’ın beyaz listesinin yarıştığı kongrede, oy kullanma öncesinde tartışma çıktı. Kongrede oy kullanma aşamasına geçilmeden verilen arada iki delege arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Bu tartışma, kısa sürede yumrukların havada uçuştuğu kavgaya dönüştü.
-
Kongrede yaşanan arbede, anı kameralara yansıdı. Polis ekiplerinin ve partililerin müdahalesiyle olay yatıştırıldı. Yaralanan kişinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, çıkan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kongrede verilen aranın ardından oylamaya geçildi.
-








