Zonguldak yolunda acı kaza: Babaanne, oğlu ve torunu hayatını kaybetti
-
Karabük'ün Eflani ilçesinde meydana gelen korkunç bir trafik kazasında üç kişi hayatını kaybetti. 4 Eylül tarihinde, Eflani-Daday kara yolu Kababayır geçidinde iki otomobilin çarpışması sonucu çıkan yangında, Yaşar Yarış, kızı Zeynep Yarış ve annesi Zeynep Yarış hayatlarını kaybetti. Kazada diğer araçtaki sürücü Mustafa Oğuz da hayatını kaybetti.
-
Yaşar Yarış'ın Zonguldak'a üniversite kaydı için oğlu Halil Yarış ile birlikte yola çıktığı, annesi ve kızının da kendisine eşlik ettiği öğrenildi. Kazanın ardından ağır yaralanan Mustafa Oğuz, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşar Yarış, Zeynep Yarış ve Zeynep Yarış'ın cansız bedenleri otopsi ve DNA testi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Otopsi işlemlerinin ardından cenazeler ailelerine teslim edildi.
-
Çorum'un Merkez ilçesi Kumçelteği köyünde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, babaanne, oğlu ve torununun cenazeleri yan yana konulan tabutlarla toprağa verildi. Cenaze törenine katılan yakınları gözyaşlarına boğuldu. 19 DU 827 ve 78 AAG 799 plakalı otomobillerin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, Yusuf Oğuz (15), Ömer Faruk Oğuz (10), Nezahat Oğuz (39) ile Halil Yarış (18) yaralandı.
-
-
-
-








