1926 Bulancakspor, Karabük İdmanyurdunu evinde devirdi

SPOR Yayınlanma : 26 Ekim 2025 16:27 Düzenleme : 26 Ekim 2025 16:27
1926 Bulancakspor, Karabük İdmanyurdunu evinde devirdi
TFF 3. Ligde 1926 Bulancakspor, evinde Karabük İdmanyurdunu 3-1 mağlup etti. Seyit Ali Kahyanın golüyle geriye düşen Bulancakspor, Hamit Bayraktar ve Hakan Kuşun (penaltı) golleriyle galibiyete ulaştı.

TFF 3. Lig 3. Grupta heyecan dolu bir maçla 8. hafta geride kaldı. 1926 Bulancakspor, kendi sahasında Karabük İdmanyurdunu konuk ettiği karşılaşmada 3-1lik net bir galibiyet elde etti.

BULANCAKTA GOL YAĞMURU YAŞANDI

Bulancak İlçe Stadında Erdem Demirtaşın düdük çaldığı mücadelede ilk gol konuk ekipten geldi. Karabük İdmanyurdu, Seyit Ali Kahyanın 20. dakikadaki golüyle öne geçse de bu üstünlük uzun sürmedi. 1926 Bulancakspor, Hamit Bayraktarın 36. dakikada attığı golle beraberliği yakalayarak soyunma odasına eşitlikle gitti.

GERİ DÖNÜŞ VE PENALTI GOLÜ

İkinci yarıya ev sahibi ekip daha istekli başladı. 62. dakikada sahneye çıkan Hakan Kuş, takımını 2-1 öne geçirmeyi başardı. Bu golün ardından baskısını sürdüren 1926 Bulancakspor, 71. dakikada penaltı kazandı. Penaltı atışını da gole çeviren Hakan Kuş, maçın skorunu 3-1 olarak belirleyerek takımına 3 puanı getiren isim oldu. Teknik direktör Bülent Demirkanlının oyuncu değişiklikleri de galibiyette etkili oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.