35 çift toplu nikahla dünya evine girecek: Vali Akın şahitlik edecek!

YEREL Yayınlanma : 28 Ekim 2025 10:14 Düzenleme : 28 Ekim 2025 10:16
35 çift toplu nikahla dünya evine girecek: Vali Akın şahitlik edecek!
Mehir Vakfı’nın geleneksel toplu nikah ve düğün töreninde bu kez 35 çift dünya eviren giriyor. Vali Akın’ın şahitlik yapacağı nikah töreni öncesinde çiftlere çeyiz desteği ve maddi katkı verilecek

Genel merkezi Konya’da bulunan Mehir Vakfı, 35 çiftin daha yuvasını kuruyor. 31 Ekim Cuma günü yapılacak törende gençlerin nikah şahitliğini Konya Valisi İbrahim Akın yapacak.

Konya Valiliği himayesinde ve Konya İl Müftülüğü koordinesinde, Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi ve Mehir Vakfı iş birliğiyle yürütülen “Yuvalar Kuruyoruz” Projesi hayata geçiriliyor. Proje ile evlilik hazırlığı yapan 35 genç çift için “Toplu Nikâh ve Düğün Töreni” gerçekleştirilecek.

“YUVALAR KURUYORUZ” PROJESİ 10. KEZ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Aile yapısını desteklemek ve gençlerin yuva kurma süreçlerine katkı sunmak amacıyla sürdürülen “Yuvalar Kuruyoruz” Projesi, bu yıl Konya’da 10’uncu kez hayata geçiriliyor. Proje kapsamında genç çiftlere çeyiz desteği sunulacak, evlilik süreçlerine kolaylık sağlamak amacıyla maddi katkı da verilecek.

Konya Valiliği tarafından toplu nikah ve törenine ilişkin açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 2025 yılının ‘Aile Yılı’ ilan edilmesi doğrultusunda düzenlenen bu anlamlı etkinlik; aile kurumunun korunması, gençlerin desteklenmesi ve toplumun birlik ve beraberlik temelinde güçlendirilmesi açısından büyük önem taşımaktadır.

TOPLU NİKAH ÜNLÜ DÜĞÜN SALONUNDA YAPILACAK

Tören, 31 Ekim 2025 Cuma günü saat 16.30’da, Meram ilçemizde bulunan Umman Sadem Usta Düğün Toplantı ve Kongre Salonu’nda yapılacaktır.

Aile kurumunun sevgi, merhamet ve dayanışma ekseninde güçlenmesine katkı sunacak bu anlamlı günde, yuva kuracak genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.