4 sınıf arkadaşı, acı dolu bir vedayla yan yana son yolculuğa uğurlandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 16 Nisan 2026 15:21 Düzenleme : 16 Nisan 2026 15:21
4 sınıf arkadaşı, acı dolu bir vedayla yan yana son yolculuğa uğurlandı
Kahramanmaraş'ta okul saldırısında hayatını kaybeden 4 sınıf arkadaşı, acı dolu bir cenaze töreniyle yan yana toprağa verildi. Aileler ayakta durmakta zorlandı.
4 sınıf arkadaşı, acı dolu bir vedayla yan yana son yolculuğa uğurlandı

Kahramanmaraş'ta yürekleri dağlayan bir olayda, Ayser Çalık Ortaokulu'nda yaşanan silahlı saldırının kurbanları olan dört sınıf arkadaşı, gözyaşları içinde yan yana son yolculuklarına uğurlandı. Kerem Erdem Güngör, Belinay Nur Boyraz, Bayram Nabi Şişik ve Zeynep Kılıç isimli öğrencilerin trajik ölümleri, tüm ülkeyi yasa boğdu.

4 sınıf arkadaşı, acı dolu bir vedayla yan yana son yolculuğa uğurlandı 1

SON VEDA, AYNI MEZARDA

Abdülhamit Han Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından, dört gencin naaşları Şeyh Adil Mezarlığı'na getirildi. Aynı sınıfta eğitim gören ve şimdi ebediyen ayrılmaz bir bütün haline gelen bu dört can, mezarlıkta yan yana toprağa verildi. Ailelerin ayakta durmakta dahi zorlandığı, yürek burkan anlar yaşandı. Okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan dualarla, bu genç hayatlar için son görev yerine getirildi.

4 sınıf arkadaşı, acı dolu bir vedayla yan yana son yolculuğa uğurlandı 2

ACININ DERİNLİĞİ

Bu olay, sadece birkaç ailenin değil, tüm bir toplumun yüreğine düşen bir kor oldu. Okul sıralarını paylaşan, hayaller kuran bu dört çocuk, ne yazık ki bir şiddet eyleminin kurbanı oldu. Mezarlıkta yankılanan ağıtlar ve gözyaşları, bu acının ne denli derin olduğunu gözler önüne serdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.