Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, evinin bahçesinde ot temizliği yaparken beklenmedik bir tehlikeyle karşı karşıya kalan Kamil Kaçar, yılanın saldırısına uğradı. Yaşanan şok edici olay sonrası ayağından ısırılan Kaçar, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi.

BAHÇEDE YILAN DEHŞETİ
Olay, İsafakılı Köyü Durabeyli Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kamil Kaçar, evinin arkasındaki bahçede biberlerin üzerindeki otları temizlemeye çalıştığı sırada ansızın bir yılanın saldırısına uğradı. Ayağında şort bulunan Kaçar, yılanın sol ayağını ısırdığını ve bir süre bırakmadığını belirterek yaşadığı korku dolu anları dile getirdi.
PANİK VE SAĞLIK EKİPLERİNİN MÜDAHALESİ
Kaçar, yaşadığı dehşeti şu sözlerle anlattı: "Bir anda ne olduğunu anlayamadım. Biberlerin üzerindeki dolanan otları alacaktım. O anda sol ayağıma yılan saldırdı ve ısırdı. Isırdığı halde bırakmıyordu. Ben de diğer ayağımla yılana tekme attım ve oradan hemen uzaklaştım. Isırdığı yer kanamaya başladı. Hemen 112 sağlık ekiplerini aradım. Ne yapmam gerektiğini tarif ettiler. Kısa süre içerisinde sağlık ekipleri de sağ olsunlar geldi." İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kamil Kaçar'ı Alaplı Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kaçar'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedbir amacıyla bir gün süreyle gözetim altında tutulacağı öğrenildi.







