40 araç ve 66 personel ile sahadalar

YEREL Yayınlanma : 08 Mayıs 2025 02:29
40 araç ve 66 personel ile sahadalar
Karapınar belediyesi yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı 40 araç ve 66 personel sürekli yol düzenleme ve yapım çalışmalarında ter döküyor.

Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, ''Reşadiye Mahallemiz Seyit Hacı Yaylası ve Karadölek Mevkii’nde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğümüz bünyesindeki 66 personelimiz ve 40 araçlık güçlü ekipmanımızla silindir, greyder, kamyon, yükleyici ve sulama araçlarımızla daha güvenli ve konforlu yollar için sahadayız. 2674 km² yüzölçümüne sahip geniş coğrafyamızda, Karapınar’ımızın her köşesine hizmet ulaştırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sahadaki çalışmaları yerinde inceleyerek ekip arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Meclis Üyemiz Sayın Mustafa Genel, Reşadiye Mahalle Muhtarımız Sayın Mustafa Yapar ve Fen İşleri ekiplerimizle birlikte bölgedeydik.

40-arac-ve-66-personel-ile-sahadalar-2.jpg

Hedefimiz, Karapınar’ımızın her noktasında yaşam kalitesini artırmak, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaktır. Bu anlayışla durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.'' dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.