800 bisiklet sever, Tophane-Nilüfer-Mudanya Bisiklet Turu'nda buluştu

YAŞAM Yayınlanma : 21 Eylül 2025 14:48 Düzenleme : 21 Eylül 2025 14:48
800 bisiklet sever, Tophane-Nilüfer-Mudanya Bisiklet Turu'nda buluştu
Bursa'da düzenlenen 17. Tophane-Nilüfer-Mudanya Bisiklet Turu'na yaklaşık 800 kişi katıldı. Etkinlikte, sağlıklı yaşam ve çevre bilinci vurgulandı.
800 bisiklet sever, Tophane-Nilüfer-Mudanya Bisiklet Turu'nda buluştu

Bu yıl 17’ncisi düzenlenen "Tophane-Nilüfer-Mudanya Bisiklet Turu", "Pedallar dönüyor, iyilik büyüyor" temasıyla gerçekleştirildi.

BİSİKLET TURUNA YOĞUN KATILIM

Farklı yaş gruplarından yaklaşık 800 bisiklet sever, Bursa’nın çeşitli ilçelerini kapsayan bu anlamlı etkinlikte bir araya geldi. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Emre Karagöz, etkinlikte yaptığı konuşmada sağlıklı yaşam için bisiklet kullanımının önemini vurguladı.

YEREL YÖNETİMLERİN DESTEĞİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer Belediyesi, Osmangazi Belediyesi, Mudanya Belediyesi ve ilgili Kent Konseylerinin katkılarıyla düzenlenen tur, Atatürk Caddesi’nden başlayıp Mudanya Mütareke Meydanı’nda sona erdi. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Aydın Saldız, Bursa’da bisikleti yaşamın bir parçası haline getirmek için çalıştıklarını ve yeşil Bursa idealini adım adım gerçekleştirdiklerini söyledi. 2440. Bölge Guvarnörü Adnan Sözeri ise turun kazasız belasız tamamlanması temennisinde bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.