A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası öncesinde hazırlıklarının ikinci etabını gerçekleştirmek üzere Amerika Birleşik Devletleri'ne ulaştı.

İSTANBUL'DAN UZUN BİR YOLCULUK
İstanbul Havalimanı'ndan kalkan Türk Hava Yolları'na ait uçakla yaklaşık 12 saatlik bir yolculuğun ardından Fort Lauderdale Havalimanı'na inen ay-yıldızlı kafile, burada Türkiye Cumhuriyeti Vaşington Büyükelçisi Sayın Sedat Önal ve Türkiye Cumhuriyeti Miami Başkonsolosu Sayın Resul Şahin tarafından karşılandı.

TARAFTARLARIN COŞKUSU
Takım, konaklayacağı otele geçtikten sonra bir grup coşkulu Türk taraftar tarafından karşılandı. Ay-yıldızlılar, taraftarların yoğun tezahüratları eşliğinde otele giriş yaptı ve Fort Lauderdale'deki antrenmanlar öncesi dinlenmek üzere istirahate çekildi. A Milli Futbol Takımı, yerel saatle 19.00'da Inter Miami FC Kulübü'nün tesislerinde ilk antrenmanını yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü ise medyaya açık olacak.







