Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdullah Kavukcu, ligde kalan 9 maçın final niteliğinde olduğunu belirterek, 'Şampiyon olmak istiyorsak bu 9 maçı da kazanmalıyız. Bizi şimdiden şampiyon ilan edenler var ama şu an hiçbir şey bitmiş değil.' dedi.
GALATASARAY CAMİASI KENETLENDİ
Kavukcu, Galatasaray camiasının kenetlendiğini ve tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurguladı. Önlerinde 9 final maçı olduğunu ifade eden Kavukcu, 'Konsantrasyonumuz tam. Taraftarımızla birlikte 26. şampiyonluğu kutlamak istiyoruz.' şeklinde konuştu. Ayrıca, Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı bir yol izlediklerini ve Liverpool maçı için tüm konsantrasyonlarını o karşılaşmaya verdiklerini belirtti.
FAIR-PLAY ANLAYIŞI ÖNEMLİ
Beşiktaş derbisindeki sportmenlik anlayışına da değinen Kavukcu, 'Futbolu Fair-Play anlayışıyla öğrendik. Kalecimiz sakatlandığında topu dışarı attık, bu bizim için önemli bir değer.' dedi. Kavukcu, Galatasaray'ın başarısızlıkların arkasına sığınmayacağını ve Fair-Play kurallarına her zaman uyacaklarını belirtti. Kavukcu, Victor Osimhen hakkında çıkan spekülasyonlara da yanıt vererek, 'Osimhen, Galatasaray tarihine geçecek bir oyuncu. Taraftarımızın desteğiyle burada.' ifadesini kullandı. Galatasaray'ın mali yapısının güçlendiğini ve gelecekte daha da başarılı olacaklarını söyledi.








