Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kocaeli'nin Dilovası ilçesindeki bir kozmetik fabrikasında meydana gelen ve 6 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan yangınla ilgili açıklamalarda bulundu.
ADLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Bakan Tunç, Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen adli soruşturmanın çok yönlü ve titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Yangınla ilgili olarak şu ana kadar 11 şüphelinin gözaltına alındığını ifade etti.
BİLİRKİŞİ HEYETİ GÖREVDE
Yangının çıkış nedeninin tespit edilmesi ve sorumluların belirlenmesi için makine mühendisi, elektrik mühendisi, kimyager ve iş sağlığı uzmanlarından oluşan bilirkişi heyetinin çalışmalarına devam ettiğini vurguladı. Yangında hayatını kaybedenler için Allah'tan rahmet, yaralılar için ise acil şifalar dileğinde bulundu.









