Adana'da 5 hükümlü yakalandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 08 Eylül 2025 10:05 Düzenleme : 08 Eylül 2025 10:05
Adana'da 5 hükümlü yakalandı
Adana'da polis tarafından düzenlenen operasyonda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 5 hükümlü yakalandı ve cezaevine gönderildi.
Adana'da 5 hükümlü yakalandı

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısları yakalamak için operasyon düzenledi.

OPERASYON BAŞARILI

Alınan bilgiye göre, ekipler hırsızlık, yağma ve dolandırıcılık gibi suçlardan dolayı 3 yıl 4 ay ile 29 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezaları bulunan 5 hükümlünün adreslerini tespit etti. Belirlenen adreslere düzenlenen operasyon sonucunda 5 hükümlü yakalandı.

HÜKÜMLÜLER CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yakalanan 5 hükümlü, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyedeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise 5 hükümlü cezaevine teslim edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.