Adana otoyolunda yürekleri ağza getiren kaza: Karpuz yüklü tıra arkadan çarpan konteyner sürücüsü hastanelik oldu

ASAYİŞ Yayınlanma : 16 Haziran 2026 20:46 Düzenleme : 16 Haziran 2026 20:46
Adana otoyolunda yürekleri ağza getiren kaza: Karpuz yüklü tıra arkadan çarpan konteyner sürücüsü hastanelik oldu
Adana otoyolunda iki tırın karıştığı kazada bir tır sürücüsü yaralandı, ulaşım tek şeritten sağlandı. Ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Adana'da, Pozantı-Tarsus Otoyolu'nda yaşanan bir tır kazası, karayolundaki ulaşımı felç etti. Damlama mevkiinde meydana gelen olayda, aynı yönde ilerleyen iki tırın karıştığı kazada bir sürücü yaralandı.

Adana otoyolunda yürekleri ağza getiren kaza: Karpuz yüklü tıra arkadan çarpan konteyner sürücüsü hastanelik oldu 1

KONTEYNER YÜKLÜ TIR KARPUZ YÜKLÜ TIRA ARKADAN ÇARPTI

Edinilen bilgilere göre, 33 CCN 75 plakalı konteyner yüklü tır, henüz bilinmeyen bir nedenle önünde seyreden 31 AFM 669 plakalı karpuz yüklü tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle konteyner yüklü tırın sürücü kabini adeta hurdaya döndü ve kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan ve kimliği henüz öğrenilemeyen tır sürücüsü, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından acil olarak hastaneye kaldırıldı.

ULAŞIM TEK ŞERİTTEN KONTROLLÜ SAĞLANDI

Kaza nedeniyle Pozantı yönüne giden otoyolun iki şeridi ulaşıma tamamen kapatıldı. Ekiplerin olay yerinde başlattığı güvenlik önlemleri ve inceleme çalışmaları sürerken, trafik kontrollü bir şekilde tek şeritten sağlanabildi. Kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılması ve yolun temizlenmesi için çalışmalar devam ediyor. Bu kaza, otoyol güvenliği konusunda bir kez daha soru işaretleri uyandırdı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.