Adıyaman'da etkisini sürdüren yoğun kar yağışının ikinci gününde, valilik ekipleri karla mücadele çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Yaklaşık iki gündür devam eden kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını açmak için yoğun bir çaba sarf ediliyor. Adıyaman Valisi Osman Varol'un başkanlığında yürütülen operasyonlarda, herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için tüm imkanlar seferber edildi.

SAHADA 7 GÜN 24 SAAT ÇALIŞMA
Adıyaman İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan, karla mücadele çalışmalarının 74 makine ve 123 personelle, 7 gün 24 saat esasına göre sürdürüldüğünü açıkladı. Öncelikle aciliyet arz eden köy grup yolları ve tali yolların açık tutulması için yoğun bir çalışma yürütülüyor. Ekipler, anında müdahale edebilmek için araç ve ekipmanlarla sahada hazır bulunuyor.

SÜRÜCÜLERE VE VATANDAŞLARA UYARI
Başkan Erdoğan, sürücülere zincirsiz trafiğe çıkmamaları, vatandaşlara ise olumsuz hava şartlarına karşı dikkatli olmaları konusunda önemli uyarılarda bulundu. Ulaşımda aksamaların yaşanmaması için gerekli tüm tedbirlerin alındığı vurgulandı. Valilik, kırsal kesimler başta olmak üzere il genelindeki çalışmaları yakından takip ediyor.







