Adıyaman''da mucize: 30 metreden uçan otomobilden burnu bile kanamadan çıktılar!

ASAYİŞ Yayınlanma : 05 Aralık 2025 01:04 Düzenleme : 05 Aralık 2025 01:04
Adıyaman''da mucize: 30 metreden uçan otomobilden burnu bile kanamadan çıktılar!
Adıyaman'da yaklaşık 30 metrelik şarampolden uçan otomobildeki 2 kişi, burnu bile kanamadan kurtuldu. Mucizevi kurtuluş, görenleri hayrete düşürdü.
Adıyaman''da mucize: 30 metreden uçan otomobilden burnu bile kanamadan çıktılar!

Adıyaman'da, yaklaşık 30 metrelik bir şarampolden aşağı uçan otomobilde bulunan iki kişi, inanılmaz bir şekilde burunları bile kanamadan kurtuldu. Kaza sonrası duran sürücüler ve çevredeki vatandaşlar, aşağıdaki otomobili gördüklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Gizli Buzlanma Kazaya Neden Oldu

Olay, sabah saatlerinde Adıyaman merkez Altınşehir Mahallesi Mersin Caddesi'nde meydana geldi. Adıyaman-Gölbaşı kara yolunu Organize Sanayi Bölgesi'ne bağlayan yeni yapılan yolda seyreden M.Ş. idaresindeki 02 ABD 574 plakalı otomobil, gizli buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda viraja yaklaşırken kontrolünü kaybetti. Araç, yaklaşık 30 metrelik şarampolden aşağı takla atmadan yuvarlanarak tarlada durdu.

Mucize Kurtuluş ve Şaşkınlık

Kazayı görenler hemen yardıma koştu. Otomobilden çıkarılan sürücü M.Ş. ve yanındaki arkadaşı E.A.'nın sağlık durumlarının iyi olduğu, herhangi bir yaralanmalarının bulunmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle korktuğu belirlenen E.A. tedbir amaçlı hastaneye götürülürken, sürücü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olayı gören vatandaşlar, aracın düştüğü yüksekliği ve içindekilerin yara almadan kurtulmasını 'mucize' olarak nitelendirdi. Kazazedelerin öğretmen oldukları ve okula gittikleri belirtildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.