Afete hazır oluyorlar

HAYATIN İÇİNDEN Yayınlanma : 30 Ocak 2025 02:27
Afete hazır oluyorlar
Konya Orman Bölge Müdürlüğü’nde personele yönelik afet ve yangın farkındalık eğitimi düzenlendi. Personele olası bir yangın ve afet durumunda nasıl hareket etmeleri gerektiği hem pratik hem de teorik olarak anlatıldı.

Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü eğitim uzmanları Rabia Çal ile Hasan Altıntaş tarafından, afet farkındalık ve yangın farkındalık eğitimleri verildi. Verilen eğitim sonrası bina tahliyesi, acil toplanma bölgesinde toplanma ile yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

afete-hazir-oluyorlar-1.jpg

Konya Orman Bölge Müdürlüğünün bahçesinde toplanan personele olası bir yangın anında nasıl müdahale etmeleri gerektiği anlatıldı. Ellerine yangın söndürme tüplerini alan personele alevlere ne şekilde müdahale etmeleri gerektiği pratik olarak gösterildi.

afete-hazir-oluyorlar-4.jpg

Yangın ve afet durumlarına her an hazır olunması gerektiği de anlatılırken, bu tür eğitimlerin aralıklarla devam edeceği vurgulandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.