Gaziantep Umumi Nakliyatçılar Odası başkan adayı Ahmet Kaya, seçim sürecinde sektörün geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Seçim öncesi düzenlediği programda, Kaya, yaklaşık 11 aydır sürdürdüğü seçim çalışmalarının temel amacının sektördeki kronik sorunlara çözüm bulmak olduğunu ifade etti.

PROJELER VE VİZYON YENİLEMESİ
Ahmet Kaya, nakliyatçılık sektörünün yeniden bir vizyon kazanması için çaba harcadığını belirtti. 11 aylık bir hazırlık sürecinin ardından, sektördeki başıboşluğun, korsan ve illegal nakliyeciliğin önüne geçmek için kararlı bir mücadele yürüteceklerini vurguladı. Kaya, esnafla birebir görüşmelerde projelerini paylaştıklarını ve göreve gelmeleri durumunda bu projeleri hayata geçireceklerini dile getirdi.

İLEGAL NAKLİYECİLİKLE MÜCADELE
Kaya, sektörün en büyük sorunlarından birinin illegal nakliyecilik olduğunu belirterek, bu konuda Ulaştırma Bakanlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü ile iş birliği içinde ciddi adımlar atacaklarını açıkladı. Seçilmesi halinde tüm esnafa teşekkür edeceğini ifade eden Kaya, korsan ve kaçakçılığın önüne geçme konusunda kararlılığını sürdüreceğini söyledi. 28 yıllık bir firmada 15 yıl aktif görev aldığını ve deprem sürecinde nakliyecilerin halka sağladığı destekten gurur duyduğunu da sözlerine ekledi.







