AJet Yönetim Kurulu Başkanı Bolat: AJet, Türkiye'nin dünyaya açılan yüzü

GÜNDEM Yayınlanma : 14 Aralık 2025 20:35 Düzenleme : 14 Aralık 2025 20:35
AJet Yönetim Kurulu Başkanı Bolat: AJet, Türkiye'nin dünyaya açılan yüzü
AJet Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, AJet ve Türk Hava Yolları'nın Türkiye'nin dünyaya açılan yüzü olduğunu vurguladı ve misafirlerin güvenli seyahatleri için çaba gösterdiklerini belirtti.
AJet Yönetim Kurulu Başkanı Bolat: AJet, Türkiye'nin dünyaya açılan yüzü

AJet Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, AJet ve Türk Hava Yolları'nın yalnızca birer havayolu şirketi olmadığını, aynı zamanda Türkiye'nin dünyaya açılan yüzü olduklarını vurguladı.

GÜVENLİ VE KONFORLU YOLCULUK

Bolat, her yıl 85 milyon misafiri ağırladıklarını ve onların güvenli ve konforlu bir yolculuk yapmaları için yapılan çabaların sahada görülmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Türkiye’nin en genç havayolu şirketi olan AJet’in Yönetim Kurulu Başkanı Bolat, Sabiha Gökçen Havalimanı’na gerçekleştirdiği ziyarette, terminalden aprona, ekip odalarından CIP salonuna kadar tüm operasyon alanlarını yerinde değerlendirdiklerini belirtti.

YENİ YILA UMUTLA BAKIYORUZ

Ziyaret sırasında saha ekipleriyle bir araya geldiklerini ve onların operasyon deneyimlerini, karşılaştıkları zorlukları ve ihtiyaçlarını dinlediklerini dile getiren Bolat, AJet’in büyüme yolculuğuna katkı sunan her çalışanın önemine dikkat çekti. Ayrıca, AJet’in özgün tasarımlı yolcu taşıma araçlarının hem misafirlere keyifli bir ilk temas sağladığını hem de markanın kimliğine dinamizm kattığını ifade etti. Yeni yıl yaklaşırken tüm çalışma arkadaşlarına emekleri için teşekkür eden Bolat, herkesin yeni yılda daha başarılı ve huzurlu olmasını diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.