AK Parti başkanı Serkan Yıldırım'dan öğretmenlere sıcak ve duygusal kutlamalar

YAŞAM Yayınlanma : 25 Kasım 2025 07:22 Düzenleme : 25 Kasım 2025 07:22
AK Parti başkanı Serkan Yıldırım'dan öğretmenlere sıcak ve duygusal kutlamalar
AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Öğretmenler Günü'nde okulları ziyaret ederek öğretmenleri kutladı ve onların toplumdaki önemini vurguladı.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında tüm öğretmenleri samimiyetle tebrik etti ve bu özel günü kutladı.

OKUL ZİYARETLERİ

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ile parti teşkilatı üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Bilecik'teki okulları ziyaret ederek öğretmenlerle buluştu. Yıldırım, her ziyarette öğretmenlerin gününü kutlayarak onlara çeşitli hediyeler sundu.

BAŞKANIN AÇIKLAMASI

İl Başkanı Serkan Yıldırım, yaptığı açıklamada öğretmenlerin bir milletin gerçek mimarları olduğunu belirterek; 'Teşkilatımızla birlikte, ülkemizin yarınlarını inşa eden bu büyük emeğin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha yerinde gördük. Bir gün değil, her gün iz bırakan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü gönülden tebrik ediyorum' dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.