AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, Seydişehir ilçesinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. İlçe programı kapsamında hem parti teşkilatıyla hem de ilçe halkıyla bir araya gelen Özgökçen, Seydişehir'in nabzını tuttu.
İlk olarak AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığını ziyaret eden Fatih Özgökçen, burada İlçe Başkanı Ramazan Arın’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçe teşkilat üyeleriyle de buluşan Özgökçen, teşkilatın faaliyetleri, seçim hazırlıkları ve ilçe gündemine ilişkin istişarelerde bulundu.
Özgökçen, programı kapsamında esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek Seydişehir esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ziyaretlerde ilçede yaşayan vatandaşlarla da bir araya gelen İl Başkanı, vatandaşların görüş ve önerilerine kulak verdi.
Geçmiş dönem ilçe başkanlarıyla da bir araya gelen Fatih Özgökçen, partinin Seydişehir’deki geçmiş çalışmalarına yönelik değerlendirmelerde bulunurken, şehit aileleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle yaptığı görüşmelerde ise birlik ve beraberlik mesajları verdi.
İlçe temasları çerçevesinde Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal’ı da makamında ziyaret eden Özgökçen, ilçe yönetimi ve kamu hizmetleri hakkında Kaymakam Bakkal’dan bilgiler aldı. Ziyarette Seydişehir’in mevcut durumu, ihtiyaçları ve geleceğe yönelik planlamalar üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Fatih Özgökçen’in Seydişehir ziyaretleri, hem teşkilat mensupları hem de ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. İl Başkanı, ilçeye yönelik çalışmaların ve yatırımların artarak devam edeceğini vurguladı.







