Çorum’da 2025-2026 eğitim-öğretim yılı sona ererken, 83 bin 402 öğrenci karne almanın heyecanını yaşadı. Kentteki İsmail Kakaç İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan protokol üyeleri, öğrencilerin sevinçlerine ortak oldu.

PROTOKOL ÜYELERİ TÖRENDEYDİ
Çorum Valisi Ali Çalgan'ın da katıldığı törende, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar ve İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan gibi önemli isimler yer aldı. Eğitim hayatında önemli bir dönüm noktası olan bu günde, veliler de okul önlerinde çocuklarının heyecanını paylaşmak için bekledi.

VALİDEN TAVSİYELER
Törende konuşan Vali Çalgan, öğrencilerin uzun bir eğitim yılının ardından tatile girdiğini belirterek, tatili iyi değerlendirmeleri gerektiğini vurguladı. “Şehrimizde oynayacak, gezecek, spor yapacak çok şeyler var” diyerek çocuklara tatillerini dolu dolu geçirmelerini tavsiye etti. Çorum Belediye Başkanı Aşgın ise, iyi bir insan olmanın önemine dikkat çekerek, öğrencilerin geleceğin teminatı olduğunu ifade etti.






