Konya’da “AK Parti Konya İl Teşkilatı ve Milletvekili Yaz Saha Programı” kapsamında bir tanıtım toplantısı düzenlendi. Meram Dere Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen etkinlik, AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından organize edilen yaz dönemi tanıtım ve piknik programı şeklinde gerçekleştirildi.
Toplantıya AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen’in yanı sıra AK Parti Konya milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile çok sayıda basın mensubu katıldı.
Toplantıda konuşan İl Başkanı Fatih Özgökçen, Konya’daki belediyelerin gece gündüz demeden çalıştığını belirterek, 2001 yılından bu yana Konyalıların AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü destek verdiğini vurguladı.

“Aramızdaki bağ, genel başkanımızla Konyalı hemşehrilerimizin arasındaki bağ, Cumhurbaşkanımızın sözleriyle her zaman için kalplere nakşedilmiştir” diyen Özgökçen, yaz dönemi boyunca milletvekilleriyle birlikte sahaya çıkacaklarını söyledi.
Program kapsamında önce Konya merkezde, ardından 28 ilçede vatandaşların sorunlarını yerinde tespit ederek çözüm üretmeye çalışacaklarını belirten Özgökçen, “Bu ziyaretlerimiz neticesinde de problemleri inşallah hep beraber çözmeye gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.







