AK Partili Ataş, Kayseri OSB'nin haftalık toplantısına katıldı

SİYASET Yayınlanma : 30 Aralık 2025 20:23 Düzenleme : 30 Aralık 2025 23:46
AK Partili Ataş, Kayseri OSB'nin haftalık toplantısına katıldı
AK Partili Dursun Ataş, Kayseri OSB'nin haftalık yönetim kurulu toplantısına katılarak Mehmet Yalçın'ın sunumunu dinledi ve toplantı sonunda anı fotoğrafı çekildi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı.

OSB BAŞKANI YALÇIN'DAN SUNUM

Kayseri OSB'den yapılan açıklamaya göre, toplantıda OSB Başkanı Mehmet Yalçın tarafından genel durum, ekonomik gelişmeler ve sürdürülen projelere ilişkin bir sunum gerçekleştirildi.

TEŞEKKÜR VE ANI FOTOĞRAFI

Yalçın, toplantıya katılımlarından dolayı Ataş'a teşekkür etti. Toplantının ardından günün anısına bir fotoğraf çekimi yapıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.