Akdeniz Belediyesi, Barış Mahallesi'nde tonlarca çöpü temizledi

GÜNDEM Yayınlanma : 05 Eylül 2025 11:17 Düzenleme : 05 Eylül 2025 11:17
Akdeniz Belediyesi, Barış Mahallesi'nde tonlarca çöpü temizledi
Mersin'in Akdeniz Belediyesi ekipleri, Barış Mahallesi'nde bir evin etrafına biriken tonlarca çöpü temizleyerek çevre kirliliğine müdahale etti ve ilgili vatandaşa idari para cezası uyguladı.

Mersin'in Akdeniz Belediyesi, Barış Mahallesi'nde bir evin çevresinde biriken tonlarca hurda ve çöpü temizledi. Zabıta Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ortak bir operasyon gerçekleştirdi. İş makineleriyle atıklar toplanarak kamyonlara yüklendi.

ÇEVRE KİRLİLİĞİNE MÜDAHALE

Barış Mahallesi 4516 Sokak'ta bulunan evin çevresi, mobilya, tekstil, inşaat atıkları, otomobil lastikleri ve diğer hurdalarla dolmuştu. Daha önce defalarca temizlenen ve uyarılara rağmen çöp biriktirmeye devam eden alanda uzun süren bir temizlik çalışması yapıldı. Ekipler, halk sağlığını tehdit eden ve çevre kirliliğini artıran bu durumu ortadan kaldırdı.

İDARİ PARA CEZASI

Sürekli uyarılara rağmen atık toplamayı sürdüren vatandaşa, Zabıta Müdürlüğü tarafından idari para cezası uygulandı. Tonlarca çöp, mahalleden başarıyla kaldırıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.