Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), Konya için yeni bir uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada, vatandaşların önümüzdeki günlerde beklenen yağmur, kar ve buzlanmaya karşı dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.
AKOM’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Bu hafta şehrimizde havanın parçalı bulutlu geçmesi beklenmektedir. Salı, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri şehrimiz genelinde, Perşembe günü ise güney ve batı kesimlerde yağmur beklenmektedir. Pazartesi günü yağışların karla karışık yağmur, yüksek kesimlerde ise kar yağışı şeklinde olacağı tahmin edilmektedir” ifadelerine yer verildi.
Vatandaşları da uyaran yetkililer, “Buzlanma, sis ve yağışlara bağlı oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önemle rica olunur” denildi.








