Aksaray'da kış hazırlıkları için toplantı yapıldı

GÜNDEM Yayınlanma : 12 Aralık 2025 01:55 Düzenleme : 12 Aralık 2025 01:55
Aksaray'da kış hazırlıkları için toplantı yapıldı
Aksaray'da kış hazırlıkları doğrultusunda düzenlenen toplantıda, valilik ve ilgili kurumlar arasında koordinasyon sağlanacağı duyuruldu.

Aksaray'da kış hazırlıkları toplantısı, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirildi.

KURUMSAL KOORDİNASYON ÖNEMLİ

İl Özel İdare Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya vali yardımcıları, kaymakamlar ve çeşitli kurum müdürleri katıldı. Vali Kumbuzoğlu, Aksaray'ın önemli bir karayolu geçiş noktası olduğuna dikkat çekerek, bu yıl da yoğun kar yağışının günlük yaşamı olumsuz etkilememesi için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

TEDBİRLERİN DETAYLARI PAYLAŞILDI

Kumbuzoğlu, “Kurumlar arası koordinasyonu güçlendirmek için gerekli önlemleri aldık. Ana yolların, ilçe ve köy bağlantı yollarının her an açık kalmasını sağlamak amacıyla gereken görüşmeleri yaptık. Ayrıca, yardım ihtiyacı olan vatandaşlarımıza hızlı ve etkin bir şekilde ulaşmak için lojistik destek sağlayacağız. Tarımsal zararları en aza indirmek ve meteorolojik uyarılara dikkat etmek için azami hassasiyet göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.