Aksaray'da hatalı parklara karşı sesli ve yazılı uyarı dönemi başladı

BÖLGE Yayınlanma : 23 Aralık 2024 11:07
Aksaray'da hatalı parklara karşı sesli ve yazılı uyarı dönemi başladı
Aksaray’da hatalı parkları engellemeyi amaçlayan polis, yazılı ve sesli uyarı sistemini kullanmaya başladı. LED ekranlı araçlarla caddelerde devriye gezen polis, "2. sıraya park etmek yasaktır" şeklinde hem yazılı hem de sesli uyarılar yaparak sürücüleri

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, trafiği olumsuz etkileyen hatalı parkları engellemek amacıyla yeni bir uygulama başlattı.

Şehrin yoğun caddelerinde ve hatalı parkların sıkça görüldüğü bulvarlarda, LED ekranlı polis araçlarıyla devriye gezen trafik ekipleri, sürücülere hem yazılı hem de sesli olarak "2. sıraya park etmek yasaktır" uyarısı yapıyor.

Ekiplerin görev aldığı bölgelerde, hatalı parkların neredeyse tamamen ortadan kaldırıldığı gözlemlenirken, uygulamanın gün boyu devam edeceği belirtildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.