Siirt’te lavabo borusuna sıkışan yavru kedi kurtarıldı

YAŞAM Yayınlanma : 07 Haziran 2026 22:44 Düzenleme : 07 Haziran 2026 22:44
Siirt’te lavabo borusuna sıkışan yavru kedi kurtarıldı
Siirt’in Eruh ilçesinde lavabo borusuna sıkışan yavru bir kedi, ihbar üzerine gelen ekipler tarafından sağlıklı bir şekilde kurtarıldı. Ekipler, başarılı müdahale için teşekkür aldı.

Siirt’in Eruh ilçesinde, bir binanın lavabo borusuna sıkışan yavru kedi, ihbar üzerine olay yerine gelen ekiplerin özverili çalışmasıyla kurtarıldı.

Siirt’te lavabo borusuna sıkışan yavru kedi kurtarıldı 1

VATANDAŞLARDAN DUYARLILIK

Eruh’ta yaşayan vatandaşlar, lavabo borusundan gelen kedi sesini fark ederek durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine sevk edilen Eruh Arama Kurtarma (ERKUT) ekipleri, kısa sürede bölgeye ulaştı ve yavru kediyi kurtarmak için harekete geçti.

Siirt’te lavabo borusuna sıkışan yavru kedi kurtarıldı 2

BAŞARILI MÜDAHALE

Titiz bir çalışma yürüten ERKUT ekibi, yavru kediyi sıkıştığı borudan çıkarmayı başardı. Sağlıklı bir şekilde kurtarılan kedinin ilk kontrolleri yapıldı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Vatandaşlar, başarılı müdahale için ekiplerine teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.