Aksarayda korkunç kaza: Tır şarampole devrildi, sürücü kum altında can verdi!

ASAYİŞ Yayınlanma : 01 Kasım 2025 01:00 Düzenleme : 01 Kasım 2025 01:00
Aksarayda korkunç kaza: Tır şarampole devrildi, sürücü kum altında can verdi!
Aksarayda bir tırın şarampole devrilmesi sonucu sürücü kum altında kalarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Aksarayda korkunç kaza: Tır şarampole devrildi, sürücü kum altında can verdi!

Aksarayda meydana gelen trajik bir kazada, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği tır şarampole devrildi. Düşmenin etkisiyle tırın kabini, yüklenen inşaat kumu ile dolarak sürücünün ölümüne yol açtı.

KAZA DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Kaza, Aksaray - Adana kara yolunun 30. kilometresinde gerçekleşti. Hataydan Gebzeye inşaat kumu taşıyan 24 yaşındaki Furkan Altınsoyun kullandığı 31 APL 971 plakalı tır, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Tırın devrilmesiyle, dorsedeki inşaat kumu kabinin üzerine yığılırken, Altınsoy kabin içinde mahsur kaldı.

ACİL EKİPLER HIZLA MÜDAHALE ETTİ

Kazayı gören diğer sürücüler hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. Olay yerine polis, jandarma, sağlık, Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ve İl Afet Acil Durum (AFAD) ekipleri hızla sevk edildi. Kısa bir süre içinde kaza mahalline ulaşan ekipler, sürücüye ulaşmak için yoğun bir çalışma başlattı. Ancak, yapılan müdahale sonrası sürücünün yaşamını yitirdiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve sürücünün cenazesi otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.