Aksarayda yaşanan bir olayda, okuldan çıkan öğrencilerin parkta çıkan tartışması kanlı bitti. Olay sonucunda iki genç, arkadaşları tarafından bıçaklanarak yaralandı.

PARKTA BAŞLAYAN TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
Taşpazar Mahallesi 839. Sokaktaki Şehit Mustafa Ergen Parkı, dün okul çıkışı buluşan bir grup öğrenci arasında yaşanan gerginliğe sahne oldu. Henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan sözlü tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada, 16 yaşındaki E.D. isimli öğrenci, yanında getirdiği bıçağı kullanarak arkadaşları M.K. ve M.E.K.yi (her ikisi de 16 yaşında) yaraladı.
SAĞLIK EKİPLERİ VE POLİS OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Sağlık görevlileri, yaralı öğrencilere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine taşıdı. Hastanede tedavi altına alınan gençlerin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Polis, olayın ardından olay yerinden uzaklaşan E.D.yi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.







