Antalya'nın Alanya ilçesinde, iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma, bıçaklı ve zincirli bir kavgaya dönüştü. Olayda yaralanan 7 kişi, hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KANLI KAVGANIN DETAYLARI
Olay, dün akşam saat 21.30 sıralarında Saray Mahallesi Nergis Sokak'ta meydana geldi. Kısa sürede şiddetlenen kavgada, 7 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

KAÇMAYA ÇALIŞAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI
Olayın ardından, kavgaya karıştıkları belirlenen 4 şüpheli, otomobille olay yerinden kaçmaya çalıştı. Polisin kovalamacası sonucu Hacet Mahallesi'nde durdurularak gözaltına alındılar. Gözaltına alınan şüpheliler de sağlık kontrolleri için hastaneye götürüldü.

ADLİ SÜREÇ BAŞLADI
Yaralanan A.D., H.D., A.G., B.G., A.G., A.G. ve HG adlı 7 şüpheli, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Alanya Adliyesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.








