Antalya'nın Alanya ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan olayda, bir iş yerinin elektrik panosundan yükselen dumanlar itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. Vatandaşların acil durum ihbarı üzerine olay yerine hızla intikal eden ekipler, olası bir felaketi önlemek için seferber oldu.

Şekerhane Mahallesi'nde Gergin Anlar
Şekerhane Mahallesi Terzi Yaşar Sokak'ta bulunan bir iş yerinin girişindeki elektrik şalterlerinin bulunduğu bölümden duman çıktığını gören çevre sakinleri, büyük bir endişeyle 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbarın hemen ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İtfaiye Müdürlüğü'nden ekipler, vakit kaybetmeden olay mahalline yönlendirildi.

Kısa Sürede Kontrol Altına Alındı
Olay yerine ulaşan itfaiye personeli, elektrik şalterinden kaynaklanan ve küçük çaplı olduğu belirlenen yangına hızla müdahale etti. Ekiplerin profesyonel çalışmaları sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, iş yerinde maddi hasar oluştuğu bildirildi.








