Antalya'nın Alanya ilçesinde, D-400 karayolunda seyir halindeki bir otomobil aniden alev aldı. Sürücü, aracı yol kenarına çekerek itfaiyeyi aradı ve büyük bir faciadan son anda kurtuldu.
ANİDEN DUMANLAR YÜKSELDİ
Olay, dün öğle saatlerinde Alanya'nın Konaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle, 31 PAU 07 plakalı otomobilin motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Sürücü, durumu fark eder etmez aracı güvenli bir şekilde kenara çekti.
İTFAİYE HIZLI MÜDAHALE ETTİ
İhbar üzerine hızla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevleri kısa sürede kontrol altına alarak yangını söndürdü. Yangın sırasında ne can kaybı ne de yaralanma yaşandı, ancak otomobilde önemli maddi hasar oluştu.
NEDENİ ARAŞTIRILIYOR
Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yangının çıkış nedeni henüz kesin olarak belirlenemedi. Yetkililer, araçta teknik bir arıza olabileceğini düşünüyor.









