Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit ilçesi Alikahya bölgesinde yapılacak olan TEM otoyolu alt geçidi ve 2,9 kilometrelik yeni yol ağı projesi için düzenlediği ihale sürecini tamamladı.

İHALE SONUÇLARI AÇIKLANDI
İhalede en düşük teklif 429 milyon 863 bin 361 lira olarak Karacayol İnşaat tarafından verilirken, en yüksek teklif ise 461 milyon 228 bin 269 lira oldu. Projeye 3 firma teklif sundu Cetaş Madencilik İnşaat 448 milyon 486 bin lira ve Makimsan Asfalt İnşaat ise 461 milyon 228 bin 269 lira teklif etti.

PROJENİN DETAYLARI
Bu proje, stadyum ve diğer yapılarla artan trafik yükünü hafifletmeyi hedefliyor. Mevcut tramvay alt geçidinin doğusunda yeni bir alt geçit inşa edilecek. Albay Karaosmanoğlu Caddesi ve Vatan Caddesi kesişiminde trafiği rahatlatmak için alternatif yollar oluşturulacak. Projenin önemli bir kısmı olarak, Sultan Murat Caddesi ve Okyanus Caddesi yönünden gelen araç trafiğindeki akışı sağlamak amacıyla 22 metre genişliğinde ve 29 metre uzunluğunda tek açıklıklı








