Elazığ'da polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan ve alkollü olduğu tespit edilen bir tır sürücüsüne tam 450 bin lira ceza kesildi.

POLİSİ PEŞİNE TAKTI
Olay, Bingöl karayolu üzerindeki polis uygulama noktasında meydana geldi. Trafik denetimi yapan Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kontrol noktasına hızla yaklaşan bir tırı durdurmak istedi. Ancak sürücü, polisin ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Ekipler, tırı Akçakiraz beldesine kadar takibe aldı.

REKOR CEZA KESİLDİ
Takip sonucu yakalanan sürücü M.K.'ye, daha önce de ehliyetine el konulmuş olmasına rağmen ehliyetsiz araç kullanmaktan 200 bin lira, dur ihtarına uymaktan 200 bin lira ve alkollü araç kullanmaktan 50 bin lira olmak üzere toplam 450 bin lira idari para cezası uygulandı. Ayrıca, aracın sahibine de ehliyetsiz araç kullandırmaktan 40 bin lira ceza kesildiği bildirildi.







