Altekma, Halkbank'la zorlu bir sınav için hazırlanıyor

SPOR Yayınlanma : 16 Kasım 2025 05:58 Düzenleme : 16 Kasım 2025 05:58
Altekma, Halkbank'la zorlu bir sınav için hazırlanıyor
Altekma, Halkbank ile zorlu bir karşılaşmaya hazırlanırken, taraftarlar bu önemli maçı izlemek için salonda buluşacak.

Altekma, Efeler Ligi'nin 3. haftasında Halkbank'ı ağırlamak üzere yarın sahaya çıkacak. Bu karşılaşma, takımlar için büyük bir önem taşıyor.

MAÇIN DETAYLARI

Yarın saat 15.00'te İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda oynanacak olan maçta, hakemlik görevlerini Yavuz Akdemir ve Serhat Semiz üstlenecek. Taraftarlar, bu heyecan dolu mücadeleyi izlemek için salonda yerlerini alacak.

ALTEKMA'NIN PERFORMANSI

İzmir temsilcisi, ligdeki iki maçında 1 galibiyet ve 1 mağlubiyetle 9. sırada yer almakta. Altekma, 2'de 2 yapan Halkbank'ı yenmek için sahada elinden geleni yapmayı planlıyor. Müsabakanın biletleri ise 100 TL’den satışta ve taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.