Altınordu'da duygusal buluşma: Baba ve oğul aynı takımda forma giyiyor

SPOR Yayınlanma : 20 Ocak 2026 15:17 Düzenleme : 20 Ocak 2026 15:17
Altınordu'da duygusal buluşma: Baba ve oğul aynı takımda forma giyiyor
Altınordu'da baba Yılmaz Özeren A Takım'da, oğlu Emir Özeren ise U13 takımında forma giyerek kulüp tarihinde ender görülen bir tablo oluşturuyor. İkili, aynı çatı altında hem gurur hem de motivasyon yaşıyor.

Altınordu Futbol Kulübü'nde ender rastlanan bir hikâye yaşanıyor. Tecrübeli futbolcu Yılmaz Özeren, bu sezon A Takım kadrosuna katılırken, kulübün altyapısında yaklaşık 4.5 yıldır eğitim gören oğlu Emir Özeren de U13 takımında forma giyiyor. İkili, aynı çatı altında kırmızı-lacivertli armayı temsil etmenin heyecanını ve gururunu birlikte yaşıyor.

BABADAN OĞULA ÖRNEK OLMAK

20 yıllık profesyonel futbol geçmişi bulunan Yılmaz Özeren, oğluyla aynı kulüpte buluşmanın kendisi için tarifsiz bir gurur olduğunu belirtti. Kendisine bu fırsatı veren Başkan Mehmet Özkan'a teşekkür eden Özeren, "Buraya çok heyecanlı olarak geldim ve çok gururluyum. Hem oğluma hem de Altınordu çatısı altında yetişen tüm gençlere örnek olmak istiyorum. Sadece saha içinde değil; duruşumla, çalışkanlığımla, disiplinimle örnek olmaya çalışıyorum" dedi.

EVDE BABA, SAHADA FUTBOLCU

Yılmaz Özeren, evde futbolun hayatlarının doğal bir parçası olduğunu ancak oğluna bir antrenörden ziyade baba olarak yaklaştığını ifade etti. "Evde futbol konuşulur ama ben daha çok bir baba, bir veli olarak oğlumun yanındayım. Beslenmesi, uykusu, dinlenmesi gibi konularda yardımcı olmaya çalışıyorum. Saha içinde ise müdahil olmuyorum. O, burada zaten çok iyi bir eğitim alıyor" diye konuştu. Oğlunun kendisini tribünden izlemesinin motivasyonunu artırdığını da sözlerine ekledi.

GENÇ FUTBOLCUNUN HEDEFLERİ

Babasının A Takım'da oynamasının kendisi için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu söyleyen Altınordu U13 Takımı oyuncusu Emir Özeren ise, "Babamın A Takımda oynaması benim için gurur verici. Onu sahada izlemek beni motive ediyor. Ben de ona yakışır şekilde oynamak istiyorum" dedi. Çocukluğunun geçtiği kulüpte hedefleri olduğunu aktaran genç sporcu, ilk hayalinin profesyonel futbolcu olduğunda Altınordu formasını giymek olduğunu ve bunun için çok çalışması gerektiğini vurguladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.