Amasya'da yaya geçidinde 5 gün arayla iki kaza şok etti

ASAYİŞ Yayınlanma : 13 Kasım 2025 10:18 Düzenleme : 13 Kasım 2025 10:18
Amasya'da yaya geçidinde 5 gün arayla iki kaza şok etti
Amasya'da, yaya geçidinde 5 gün arayla gerçekleşen iki kaza, bir kişinin ölümüne, diğerinin yaralanmasına yol açtı. Kazalar, güvenlik kameralarına yansıdı.
Amasya'da yaya geçidinde 5 gün arayla iki kaza şok etti

Amasya’da, yaya geçidi üzerinde 5 gün arayla meydana gelen iki kaza, güvenlik kameralarına yansıdı.

İLK KAZADA TRAFİK KURALLARI İHLAL EDİLDİ

Yavuz Acar Caddesi'nde 5 gün önce, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan 77 yaşındaki Cemal Gül'e otomobil çarptı. Ağır yaralanan Gül, hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından, yaya geçidinde 'Öncelik yayanın' yazılı bir pano bulunmasına rağmen yaşanan bu kaza, trafik kurallarının ihlal edildiğini gözler önüne serdi.

İKİNCİ KAZA, YARALILARA YOL AÇTI

Aynı yaya geçidinde 5 gün sonra, Sema Bağçuvan'a Halil İbrahim K. tarafından kullanılan 05 ABP 960 plakalı otomobil çarptı. Yola savrulan Bağçuvan’ın yardımına, sürücü ve çevredeki vatandaşlar koştu. Ambulansla hastaneye kaldırılan kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Her iki kaza da güvenlik kameralarına yansıdı. Kazalara tanık olan Abbas Kocur ve Hasan Karaca, bu yolda daha fazla dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, önlem alınması çağrısında bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.