Afyonkarahisar Emirdağ Ali Rıza ve Havva Kara Anaokulu öğrencileri, Maarifin Kalbinde Ramazan etkinliği kapsamında 'Ramazan kolilerini' gönüllü olarak hazırlayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar.

ÇOCUKLARIN YARDIM SEVGİSİ
Gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili açıklama yapan Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, Ramazan ayının ruhunu çocuklarıyla birlikte keşfetmeye devam ettiklerini vurguladı. Emeksiz, mahalle muhtarının da katılımıyla çocukların yardım etmenin mutluluğunu ve birlikte hareket etmenin önemini öğrendiklerini ifade etti.
PAYLAŞMANIN ANLAMI
Öğrenciler, Ramazan ayının bereketi ile birlikte hazırladıkları koliler aracılığıyla yardımlaşmanın ve iyiliğin mutluluğunu deneyimlediler. Emeksiz, bu küçük yaşta öğrenilen değerlerin çocukların hayatında ışık olmasını dileyerek, “İyilik küçük bir adımla başlar ve dünyayı güzelleştirir. İyilik paylaştıkça çoğalır,” dedi. Bu anlamlı etkinlik, çocukların kalplerinden çıkan iyiliklerle Ramazan’ın bereketini tüm topluma yaymayı amaçlıyor.







