Ankara'nın Altındağ ilçesinde, eski damat Erkan Bartan'ın düzenlediği silahlı saldırıda, 73 yaşındaki Ülker Koçak hayatını kaybetti. Saldırgan, boşandığı eşi S. Koçak'ı ağır yaraladıktan sonra intihar etti. Olay, Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı'nda bulunan apartmanda meydana geldi.

KOMŞULAR OLAYLARI ANLATTI
Komşu Tenzile Ünal, "Komşum, eski damadının sürekli evlerinin önüne geldiğini ve kendilerini rahatsız ettiğini söylüyordu. Bir türlü kızlarını kurtaramadıklarından bahsediyorlardı" dedi. Başka bir komşu ise taraflar arasında husumet olduğunu ve saldırganın barışmak istediğini belirtti.

SALDIRGANIN GEÇMİŞİ ORTAYA ÇIKTI
Erkan Bartan'ın yaklaşık 5 yıl önce uyuşturucu ticaretinden hapis cezasına çarptırıldığı ve kısa süre önce tahliye edildiği öğrenildi. Boşanan çiftin bir kız çocuğu olduğu da aktarıldı.

OLAY SONRASI GELİŞMELER
Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine intikal etmesinin ardından, Bartan ile Ülker Koçak'ın cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ağır yaralanan S. Koçak ise hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.







