Ankara'da organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çankaya ilçesi Barbaros Mahallesi'nde bir eğlence mekanının kurşunlanması olayına karışanları yakalamak için çalışma başlattı.
ÖRGÜTÜN HEDEFİ HAKSIZ KAZANÇTI
Ekipler, olayı gerçekleştiren şüphelilerin 'Ruhsuzlar' adlı suç örgütüne mensup olduklarını ve haksız kazanç elde etmeyi amaçladıklarını belirledi. Yapılan araştırmalar sonucunda, olayın suç örgütünün yöneticileri A.A. ve U.G. ile E.A., M.İ. ve Y.D. tarafından işlendiği tespit edildi.
KAÇMA GİRİŞİMİ HAVALİMANINDA SON BULDU
Belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda U.G., E.A., M.İ. ve Y.D. yakalandı. A.A. ise İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Dubai'ye kaçmak üzereyken gözaltına alındı ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları hakimlik tarafından tutuklandı.








