Ankara'da sahte deterjan operasyonu: 1 milyon TL'lik malzeme ele geçirildi

ASAYİŞ Yayınlanma : 11 Haziran 2026 18:28 Düzenleme : 11 Haziran 2026 18:28
Ankara'da sahte deterjan operasyonu: 1 milyon TL'lik malzeme ele geçirildi
Ankara'nın Altındağ ilçesinde sahte deterjan üreten bir kişiye yönelik düzenlenen operasyonda, 1 milyon TL'lik malzeme ele geçirildi. Olayla ilgili adli süreç başlatıldı.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, sahte ve kaçak deterjan üreten bir kişiye yönelik operasyon gerçekleştirildi.

ŞÜPHELİ DEPODA ARAMA YAPILDI

Alınan bilgilere göre, Ankara İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Altındağ İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, saat 12.30 sıralarında B.B. isimli şüpheli şahsa ait bir depoda sahte deterjan üretimi yapıldığına dair ihbar aldı. Bu doğrultuda, depoda arama yapıldı ve oldukça dikkat çekici sonuçlar elde edildi.

MALZEMELERİN DEĞERİ 1 MİLYON TL

Gerçekleştirilen aramada, yaklaşık piyasa değeri 1 milyon 150 bin TL olan 1 adet deterjan ambalaj makinesi, 1 adet büyük terazi, yaklaşık 3 ton sahte toz ve sıvı deterjan ile 736 adet çeşitli markalara ait boş ambalaj ele geçirildi. Olayla ilgili olarak bir şüpheli hakkında adli tahkikata başlatıldığı bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.